Lezzet Dolu Bir Aile Geleneği Yalıkavak Local Restaurant
Bursa Gemlik’ten özenle seçtiğimiz siyah zeytinlerimizi kış aylarında toplayarak sele ve salamura olarak işliyoruz. Ayvalık Burhaniye ve Bodrum Mumcular’dan topladığımız zeytinleri ise soğuk sıkım yağ hanelerde sıktırıp enfes zeytinyağımızı elde ediyoruz.
Süt kremasını yoğurarak tereyağımızı yapıyor, Bodrum mandalinası, patlıcan, karpuz kabuğu, kabak, havuç, çilek, üzüm gibi reçellerimizi özenle kaynatıyoruz. Büyük ve küçük baş hayvanlarımızın yetiştiriciliğinden kesimine kadar ilgiyle ilgilenerek etlerimizi temin ediyor, sucuk ve köftelerimizi kendimiz imal ediyoruz. Sabah kahvaltılarında ise taş fırınımızdan çıkan ekmeklerimiz ve pidelerimiz sofralarınıza lezzet katıyor.
Yalıkavak Local Restaurant’ın başarısının arkasında, gıda toptancısı ve mandıra işletmecisi olan babamız Recep Vurucular’ın 3. kuşak işletmecisi olarak taşıdığı bilgi ve tecrübesi yatmaktadır. Gıda ürünlerimizi doğal yöntemlerle dalından toplayıp sofranıza sunuyoruz. Lezzet dolu bir aile geleneği ile sizleri unutulmaz tatlarla buluşturuyoruz.